kenangan nya..??



haii..skarng maw crita..hehe *cerita apa.??* sua tengok tjuk entry nie.. KENANGAN NYA..ermm kenangan ap lagi nie..? oke maw cerita sda nie yah..!! tue ari thun nie jgak 2012 tpi tnggal ny lupa sda.haha .
kami ad kem muzik d kota merudu d smk tandek. ya. ermm msa tuw kmi dri skola sepagaya lahad datu 4 org jak..d daerah laen plak bnyk ny jooo..erm nda pa la bah kan.. masa tue ak,eka,sama farah pemain violin dan leylek pnyayi.. haha bru tuw pmain violin lelaki 2 org sak,, ak sama nda taw lagi satu tuw,, lpa sua nma ny *bnyak mkn semut kan tu la lupa*kmi d bimbing ole cikgu shirly erm,,satu sak cikgu kami dari daerah lahd datu,, bnyak jga rpany pemain muzik nie ish3,,klaw maw dkira kan mcm nda tkira bah,,haha *maka..nda d kira.HAHA* d bwh nie gmbr kami dari daerah lahad datu:

                                        eka,,farrah,,cikgu shirly,,lelek,,aku
                               agk kabur2 skit kan..haha besa gmbr lama,, :P
smart kn baju kami.na msuk muzik la kamu jdi mcm kami...wah promote lgi..HAhA

second story:

tengok dekat budak lelaki d tengah tuw..like chubby haha sory..kami pngil dea DINGIT nda taw la knap bgitu nama ny..haha . ndaa aku maw cerita yg budak tuw sprting btul teeda perna aku nmpak org sporting mcm dea.. ap yg sruh bwat dea bwat.hah bkan mmbuli kami ar , oke dea penyayi jgak , kamu maw taw suara nya phee merdu sangat idol nya sii taylor swift haha dea slalu nyayi lagu taylor swift .. salu mnari dngdut dan slalu bwat video klip sndiri haha,, lucu org nya,,ermm rindu btul smma dea maw main dengan dea,,haha oke dea kuat makn  kamu tengok tuw dea makan punya la bnyak ,bhe nda ckup satu tapaw 2 @ 3.hehe..tpi btul rindu maw jmpa ni org.. }klaw kamu jmpa contact aku ar{ haha kidding..oke itu jak la aku maw crita ya.. maw tengok lagi gmbr kami tengok di bawah :

                                       bnyak btull kan..haha nda cukup tuw pntass

                                                    oke itu sedja arr..bubye.. :)

tmbah follower gadget d blogskin



hii skarang saya maw ckp tntang follower gadget d blog skin..*smua blogskin tiada follower gadgetnya jd kmu prlu gna dlu tmplate BARU..oke jum tengok tutor d bwh nie..k

1.pilih template dlu..mna2 lah..pastu pergi layout..
2.tekan add a gadget dan scroll kbwh cari + follower..oke
                                     
      +  follower jak ar!!!

3.pastu view blog..oke..
4.tekan ctrl+U  dan akn kluar view-source:link blog korang kan..
5.tekan lagi ctrl+f  dan cari kod dbwh
friendconnect
6.disitu kita akan jmpa banyak friendconnect kan..
7.diatas friendconnect yang pertama tu ad kod ini kan..
 <script type="text/javascript">
8.oke copy kod  dari kod di atas hingga kod..
locale: 'en_GB' },skin);</script></div>

9.rujuk gmbr di bawah..:
                               


                             
 <script type="text/javascript"> hingga locale: 'en_GB' },skin);</script></div>
10.paste kat mana2 jak,,sticky notes ka..oke
11.sekarang tukar balik template blogger k blogskin kamu tue..tk pyh bwat baru sbb blogskin kamu tu masi ada oke jgn risau..
13.edit HTML..
14.cari html bhgian sidebar kamu dan paste kod tue,,
pndai2 la sbb html brlainan d stiap blogskin

ok done.. kepada pengguna blogskin yg nak tahu lebih lanjut,tnya saya sendiri d cbox,,fb or twitter yahh..sebab saya dah berjaya buat. cuma nak sebar tutor nie kapada ssiapa yg nda taw oke. harap menjadi. Daa~ (^.^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...