" Segmen: 10 Jam Tambah Bloglist!"


assalamulaikum semua oke,,, ini hari faz ada ikut segman iaitu " Segmen: 10 Jam Tambah Bloglist!" 

wanna join?? klik gambar bawa
11.00 pagi-9.00 malam ini sahaja

\

Segmen: Blogwalking Bersama Arra Ahmad.


Assalamualaikum.. di petang ni faz bosan so faz nak ikut satu segman blogwalking . faz ikut untuk mnmbh lagi kwn faz dalam dunia blogger ini . jom lah join sekali.. klik gmbar di bawah ya . terima kasih :)

follower faz = 84
*klik gambar*

saya tag:
1. kak sharifah


GiveAway by AFNA


assalamualaikum selamat petang semua,, dipetang ini faz ada ikut GA yg bertajuk "giveaway by AFNA" oke. jom kita2 sama2 kasi hangat kan lagi Giveaway nie. dah berkenan?? nak join, klik gambar dibawah.

*klik gambar*

"segmen jadikan followers UNLIMITED by Aimi Rahim"


assalamualaikum and hiii readers, lama dh tk update status d blog haha dan lama dah tak ikut segman org oke ni ari faz ikut satu lagi segman iaitu "segmen jadikan followers UNLIMITED by Aimi Rahim" oke faz harap korang ble ikut segman nie terikh luput 15 feb 2013 jadi jum sama2 kita kasi gempak segman nie oke . Nak ikut?? just klik dekat gambar bawa oke selamat bersegman & gud luck!!! :)

*klik gmbar*

seharian penat berjalan :)




assalamualaikum and haii guyss .dh nmpak gmbar ats . first faz maw ucap selamat maulidur rasul kepada semua umat islam sedunia . oke ari nie faz penat sngat sbab habis smbutan maulidur rasul tue faz trip to semporna dan melihat permandangan di floating nama popularny . yg sebelah faz dekat gmbr tue adik faz . di floating permandangan nya cntik skali . indah ciptaan tuhan . oke besok sekolah lagi . kerja rumah blum siap arhhh . bengang k bengang but faz must do itu homework ow . oke tuejak ya klaw maw d cerita pnjg2 nda habis nnti ya . lihat gmbar kami bertiga key di bawa . assalamualaikum .

kakak dan adek haha

fariza <3 nama nya 

dia sejak la bah .

kakak faz nama nya farina.

lihat apa tue yahh ??

muka bengis *panas taw*

dia lagi beraksi

sya sebagai fotography mereka yg sedang asyik maw bergmbar sedjak -,-

kesian kepanasan luntur make up . :(

dah penat gambar mereka berdua jadi gmbar ikan nie lah . besar ikan .berat 8-10 kilo ndak silap
oke tue jak yerkk . 





Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~


assalamualaikum guyss . d pagi hari nie faz dah ikut satu segman tambah follower . dari akak kasih lestari abadi . terima kasih dengan tuan blog yg tlah buat sgman bgini untuk naikkan lagi follower faz oke korang nak join .? jum la sma2 kita join tarikh tamat nya 9 februari 2013 dan bnyak hadiah . oke klaw nak join klik gmbar d bwa yah dan ikut syarat2 yg tlah d tetap kan . oke terima kasih selamat bersegman .  :)

jumlah follower faz : 63

*klik gambar*

cerita hari ini


assalamualaikum guyss apa khabar hari ini??? first , i hope dpt tulis smpai ke akhirnya tnpa sekat2 . sbb low line ow . oke nvmind sekarang faz maw cerita hari ini . cerita apa..?? cerita la kan . erhhmm haha oke #flashback tnggal 12/1/2013 faz dh d pnggil utuk combo asli >main muzik< instrumen violin ermm malu jugak rasa nya di depan org ramai ehh . faz d jmput main violin untuk majlis perkahwinan anak cikgu saedah ermm  . anak nya mcm pakistan oww sedondon la mcm pinang d belah dua . haha k but faz main tuw smbil faz msa tuw demam tpi trpaksa main jugak sbb tk nak kcewa kn cikgu saedah tuw . ceyhh . faz rsa mcm main d ats awn jak tuw sbb pening + nda da mood erhh . mcm maw lari dri majlis tuw haha tpi ndak juga berani maw buat haha . oke pastu ow ya, bukan faz jak tuw ad lagi pelajar2 sekola yg lain tpi semua sihat2 faz jak tuw masi pening lagi haha . k dh belaku pa ble buat . erm tue jak ye cerita hari ini . saya sudahi dengan assalamualaikum . smile always :)

'FIRST GIVEAWAY BY FASYA FASYU 2nd Edition !'


assalamualaikum semua . hari ni faz ikut satu GA... *tengok tajuk entry* korang join la ya.. jum sma2 kita hngat kan lgi GA nie ya nak join . klik jak gmbar d bawah ni ya. pastu ikut syarat2 yg tlah d tetapkn key. assalamualaikum .  :)

*klik gambar*

story morienya


assalamualaikum and hai semua . hari ini apa khabr sihat.?? faz sihat alhamdulillah . penat seharian sekola . erhmm ni ari tk da jdi pa2 . ehh ad.. tdi ada kwn lama faz nama dia azlan dia bru ke sekolah tdi dn kebetulan kami satu kelas . alhamdulillah ada jugak kwn aku kat kelas tue. haha k tdi d skolah,, sikit nya plak org dtg p skola . mntang2 d bagi duit rm100 kemarin mngkn bfoya2 korang yeaa . k tak pa lah jnjji besok skola ya. oke cerita lain . hari nie faz da ikut 2 segman ermm dan faz sngat sronok sebb dpt blogwalking ke blog org lain . kamu semua klaw buat segman invite saya ya. k tue yg trjadi k besok skolah lgi . dan besok da klas seni ermhh .. 3 masa lagi tu hrp2 aku tak bosan . oke tue jak cerita mlm ni ya .. akhir kata assalamualaikum . :)

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN


*klik gambar*

assalamualaikum.. dh tengok tjuk entry?? ni segman kedua faz untuk ni ari tnggl 22/1/2013 . Nama saya Fazrin Bakri . tarikh d lahir kan pada 11 june 1997 . k erm anda bila lagi?? nak join segman ni . jum hngat kan segman nie sbelum tanggal 31 januari 2013 . korang , jum join segman k.. cuma klik ja gambr dekat ats k. erm saya akhiri kata saya dengan assalamualaikum. :)

Segmen : + Follower 2013


*klik gambar*


assalamualaikum and haii readers.!! ari nie faz ada ikut segman lagi.. tengok atas . + follower 2013 . follower faz cuma 51 jer.. mmg skit dan faz ni newbie k.. korang pa tunggu lagi join the segman.. *bgaimana??* just klik the gambar k pastu ikut cara2 yg tla d berikan . selesai , tue jak ya . assalamualaikum :)

ceriakan hari anda!!


haii. assalamualaikum guyss .. hari ni oke.?? saya?? sihat alhamdulillah apa tajuk entry kali ini?? ya.. "ceriakan hari anda" ceriaka jugak nie ari..?? dalam setiap pekerjaan hrusla dimulakan dengan keceriaan.. jdi klaw buat kerja tuw senyum2 la skit.. jdi senang jugak cikgu, pensyarah, bos2 tuw nmpak. hehe nie hari faz sngat letih tpi tk pa la.. sbb tnggungjwb faz sbgai ank hrusla mnuntut ilmu.. demi mencapai matlamat faz kan :) ceyhh cuba senyum skit.. haaa . yg bca entry ni cuba senyum skit.. ceriakan hari mu. walaupun tak ceria kasi ceria jak la . haha >just kidding< d ptg yg snyi ni.. tdi di skola cikgu bagi wang bantuan RM 100 ringgit tuw.. tpi bgi faz ,, 100 ringgit tuw mngkn sngt brnilai bg org2 yg ssah kan.. tpi murid skrg tk brsyukur dengan pa yg tlah dberikan ole tuhan untuk kita trsenyum . walaupun bgi mereka2 yg rsa duit 100 ringgit tue mcm taik gigi jer.. faz rsa mrek- mreka ni prlula brsyukur sbb dengan wang ini kita dpt bli mngkin pralatan skola bru kpd ssiapa yg blum mmbeliny,, dan buku rujukan.. dan bnyak lgi prkara yg boleh mmberi manfaat yg baik untk kita . jdi guna la RM100 ringgit tuw dengan sbaik yg mungkn.. faz tk guna duit tuw faz simpan dkat bank faz.. jdi nnti klaw ada brg kperluan yg harus faz bli, faz akn guna duit tuw. Jdi senyumla dengan duit 100 ringgit ituw.. oke second story . nie cerita tntg klas faz . faz duduk d kelas 4 Ilmiah smk.sepagaya yg tlah mngambil subjek sastera dan sbgainya la . K faz nak cerita tntg classmate faz . murid2 d klass faz smua ny baek2 alhamdulillah sbb faz bru kenal dengan mereka eh , tpi ada sparuh yg faz kenal la. k nevermind. faz d dlm klas seorg yg pndiam tpi klaw kwan 2 ajk berckp faz jga peramah org nya tpi mngkn bru warming-up dlm klas tuw sbb blum rpat sngt dngan plajr2ny k.. tpi faz rsa bersyukur sebb dlam klass yg tiada faz kenal, mereka suka ajak faz ckp then blajar sma2 erm.. tpi ada la sgelintir plajar yg mmg dia ni pmalu btul -,- jdi faz hrp faz akn lebih rapat lagi dgn mereka dan mnjadi plajar kebanggaan skola agar semua warga sekolah smk. sepagaya dpt tersenyum :) dan berharap semua batch 1997 mndapat kecemerlangan pd SPM thun 2014 nnti amin.. oke tuw jak la faz maw cerita nie ari ya.to be continue.. besok k slagi tuhan mmberikan nyawa untuk faz truss berjuang insyaalah... asslamualaikum..
( dekat bawah nie gmbr kemarin tpi malar bha muka  -,- Haha )


oke :) haha  . ceriakan hari anda :)

segman : jadikan follower overload


*klik gambar*

assalamualaikum guyss!! ari ni faz ada ikut 1 segman hngat.. wahh haha... *tengok banner atas* suda thu?? nak join.. just klik the picture kay.. erm faz ikut segman ni sbb nak naikkan lagi follower faz.. ish3 ksian .. ermm pa lagi ya..?? tue jak la k. assalamualaikum.. :)

sunday is raining.


assalamualaikum guyss!! are you okay?? me.. fine haha k kita prgi ke tajuk entry.. "sunday is raining" truk BI kuw haha nie ari ahad 20.1.2013 hujan trun tidak pndai brhenti . syukur kpd nikmat yg tlah tuhan berikan,,, kmu jgn main hujan arr,, nnti demam . nnti tdak ble p skola besok . k bju skola blum d iron, keja rumah , maths, bi, blum siap lagi hayyoo . yg aku nie sebok betul maw update status d blogger . ish3 pa nak jdi ni .? *risau* k sekjp lagi faz maw buat keja rumah pastu , iron baju lagi utk besok . kay ini ari suasana agak sejuk sebb hujan dan mmberikan lagi semngat untuk mnarik selimut .haha iya ka?? iya ba kan.. ermm pa lagi ahh maw di bilang . ow ya.. sapa2 yg ada buat segman tuw inbox me kay.. sya maw join . hehe k assalamualaikum . :)


selamat tinggal kawan ku!! :')


assalamualaikum,, semua pa khabr??? long time no see haha . me?? i'm fine . now sya nak ucapkan selamtt tinggal buat kwn2 faz yg akn brpindh skola ke skola yg laen . mulanya dengan situasi di bwah..

me : yassin kaw pinda ka ?
yassin : iya pnda p teknik.. erm kaw??
me : ak,,?? nda 

me : zian, asnida , kmu pinda ka ?
mereka : ya pinda kami..
me : p mna..??
mereka : teknik.
me : oww, bha ati2 jak kmu ar.



semua maw pndh skola yassin, azuan, ziana, asnida, suaimie*mngkin*, fudhail,.. sya ucp kn selamat tinggal dn sya brharap kmu cmerlang dlm SPM nnti yaa .*sedih jgak ni* hehe.. faz rsa smua skola sma cuma trpulng laa murid tu mahu jdi baek ka, jht ka, pintr, bdoh semua trpulang kpd dri sendiri.. now sya rsa mnggkin tinggal skit kwn faz stiil dengn faz, sekola yg sama.. tpi tu tk pnting la,, yg pnting skrang faz maW fokus pda SPM nnnti thun depan yg akn tiba . kpada semua kwn2 sya yg b'pinda ataw tidak aku maw bterima kasih bnyak2 sbb kmu la kwn yg  trbaek slama sya bersekola . terima kasih sbb mnunjuk sya ke arah yg benar dan terima kasi krn mnemani aku dalm suka dan duka. terima kasih bnyk2 *sedih :')* sekarang faz mhu buka lembaran bru.. sbb yg suda tu suda tk prlu fikirkn lgi. k i hope this year sya dpt mrpt kn lgi tali persahabatan yg bru dengan teman2 yg bru . dan kenangan thun 2012 tidak akn saya lupakan :')





kami semua brteman :)





now!!mula sekarang faz maw buka lembaran bru dengan azam yg bru . Akan belajar bersungguh2 untuk mncpai mtlamat sya sendiri . mungkin faz ada slh pda thun 2012.. faz mintak maaf buat ksekian klinya hehe mntk maaf sngat2.. brdoa agar faz mnjadi org yg lebih brguna buat family, guru2, msyarakat dan negara .
faz akhiri entry dengan wabillahi taufikwalhidaya wassallamualaikum warahmatullahi wabartakatu.

always smile :)

alhamdulillah!! syukur nikmat


assalamualaikum. semua,, yg baca ni?? apa khbar?? oke dah bca tjuk entry?? hehe k skrg faz nak bsyukur snggat2 sbb dalam 2 ari ni follower faz brtmba dengan cpat ermm *heran* nda la mngkin faz ada ikut2 segmen tntg nak cpt kan naik follower kali,, faz tk kesah klaw follower faz hnya skdr gitu2 sejak nta knpa..?? tpi faz skrg syukur sbb smakin bertmbh follower faz dgn pnts dlm 2 hari.. korang try la ikut segman naik kan follower korang,, blum cuba blum tahu,, k cerita lain.. esok 19.1.2013 perjumpaan kelab dan prmainan,, agk2 maw pgi ka ndak,, maw pgi ka ndak.. ermm faz rsa bgus pegi sbb khadiran tuw yg pnting kn sbb maw d kasi masuk mrkah untuk kokum,, ye ka,, hehe k yg pnting esok pgi,, ermm nda.. aihhh!! nda taw lagi ihhhh.. yg pnting skrg tidur,, sbb faz ni pnat K penat. bubbye *hdup dlm kbingungan*

kamu bgai mna maw pegi ka nda???

segman up follower dengan sepantas kilat II


assalamualaikum guys!! ari ni faz da ikut satu segmen apa?? iya,, nk up kan follower sepantas kilat,, faz mmg nak try.. korang mcm mna?? "BELOM COBA , BELOM TAHU!" K. nk ikut just longgar kn jari jemari anda untuk mnkan gmbr d ats k.. assallammmmm.. :)

"giveaway: jom join my 1st giveaway by Anna"


kilk banner


assaalamualaikum. oke dh tengok banner kat ats tuww,, apa dea??? ermm tuw faz dh join, nie GA faz ikut sbb adek faz nk ari jdi suda tdak taw maw bg apa ? jd just klaw dpt hdia dr GA ni adlh hdia dr faz utk adek faz klaw kamu maw ikut *klik jak banner atas tuw ya* trima kasih. >perhatian anda amat saya hargai< :) bubbye

SEGMEN 2013 : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam 2013


*click gmbr*


haii guyysss!! ari ni faz dah join stu segmen.. segmen apa??? tengok ats tue haa.. JOM TINGKATKAN FOLLOWER SAMPAI LEBAM.. jdi pa mcm??? jum join contest nie *just click pd gmbr* faz rsa faz ptut ikut contest ni sbb follower faz hnya 33 jer!! hehehe tpi faz x kesah hehe :) oke. ssh jgak rsanya nak bnyak follower ni kan . k faz hrp kamu semua dpt ikut segmen ini oke,, bubbye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...