doodle wanita pertama!!


assalamualaikum and haii reader seharian ni blum buka blog . jadi sekarang baru maw update dan faz maw buat pelancaran doodle wanita pertama haha.. mnggunakan PAINT TOOL SAI yang tak secantik mana pun  .cantik lagi doodle guna photoshop kan. jom tengok doodle wanita pertama saya , jangan ketawakan arhh..



dengan mnggunakan aplikasi diatas tercipta lah satu doodle??

memang jelek kan.. tapi kalau sudah biasa mnggunakan aplikasi paint tool sai dia akan lebih menarik.
ni doodle anak siput baru belajar haih -,- oke.
 so itu lah pelancaran doodle wanita pertama faz & faz harap selepas ni faz akan belajar sedikit demi sedikit lagi untuk membuat doodle dengan lebih cantik.
bubbye dan assalamualaikum :)




saya nak header doodle part 1


klik gambar


hai readers!! harini saya maw ikut segman "saya nak header doodle part1"
berlangsung selama dua hari
wanna join klik sini ataupun gambar atas

"First Giveaway by Kecik"


haii readers!!! nak ikut giveaway akak kecik??? senang ja, tekan sini comel dan anda perlu mngikuti syarat2 yg dikehendaki..dan nak senang lagi tekan gambar bawah ni oke . "selamat berjaya"

bermula 19/2/2013 sehingga 19/3/2013


“The Ultimate Header Giveaway by Nabeel Fikree”


klik banner yg cantik ni :)

Assalamualaikum and haii readers.... rindu sngt dekat blog ni baru satu ari dilepaskan haha.. okey untuk mengubat keriduan itu faz nak ikut segman abang nabeel.. smart kan header abg nabeel saya mahu sangat abang nabeel buat kan saya header hek2 *tk malu lah tu* oke.. jom sama sama hngat kan G.A ini..faz harap dan berdoa dapat header yg faz mahukan ermm.. AMIN

wanna join?? klik sini tak susah

Short Segmen Topup By Mimi





Assalamualaikum... and haii readers mlm ni faz maw ikut segman yg dianjurkan oleh Mimi.
wanna join??? tekan sini sayang 

SEGMAN SANTAI BLOGGER BERSAMA PENBIRUMUMMY.BLOGSPOT


KLIK GAMBAR


assalamualikum dan selamat malam readers!! wanna join klik gambar atas atau dekat SINI 

syarat-syarat:
saya suka segman ini dan patut menang kerana.....setiap orang tidak mustahil untu memenanginya dan saya mahu sngt2 dpt hadiah utama tue sbb saya nak haidah kan kepada adik saya yang akan menyambut hari lahiran nya pada tanggal 15 mac 2013 so saya berharap dan berdoa agar dapat memenangi segman kali ini . :)

tarikh segman:
16 februari-05 mac 2013

mangsa tag:



SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA






assalamualaikum . tak jawab berdosa!! jom join segman ni?? wanna join klik sini @ gambar di ats.. terimass

jumlah follower


Short Segmen by Nurirwane & Miwaa


klik gambar

assalamualaikum . nak join short segman nie?? klik atau gambar dekat atas keyy
semua syarat sudah pun faz penuhi tinggal mnerima hadiah jak *hahaperasan*
hadiah sebanyak 65 hadiah, jadi apa tunggu lagi jom kita hangatkan lagi segman ni okey.

Segmen Header siapa paling awesome ?


Assalamualaikum dan selamat petang readers!! pa tajuk entry??? haha ni kan "segman header siapa paling awesome??" agak2 awesome sngat ka header faz tuww.. haha cahh header faz tue ndak la awesome tapi apa salah nya faz ikut nie segman kan . buli bah kalau kau haha cuma faz nak ikut segman ni untuk cari lagi kawan blogger dan apa salah kalau menang hadiah kan *perasan* oke ni header faz dekat bawah.


oke tarikh tamat segman ni hari sabtu , tarikh 16 februari 2013.
wanna join klik sini dan ikut syarat2 abang Mohd Zuhri kita.


Topup Giveaway by #Capital_M


assalamualaikum and haii readers *long time no update* oke skrg lappy dh oke faz nak ikut satu segman nie wah.. topup giveaway katanya hah sebut pasal topup semua nak ikut la haha *kiding* faz pun nak ikut haha.
wanna join ni segman??? klik sini or gambar di bawah yahh assalammm.. :)

TARIKH TUTUP : 24 februari 2013


pengguna kad prabaya celcom

Review Blog By Adam


assalamualaikum faz hari ni nak ikut segman yg telah di anjurkan ole en.Adam. Nak sangat la faz org review blog kita nie hehe. jom ramai2 ikut segman review nie . wanna join??? klik sini atau banner bawah.


Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah


klik gambar


Assalamualaikum and haii readers . dah tengok banner atas tu?? ermm rasa2nya faz boleh menang tak ikut segman nie.. hope and berdoa2 sangat2 dapat menang hadiah itu (bukan mata duitan haa) oke faz harap korang boleh join segman ni??? mahu ikut??? klik sini atau klik banner(gambar) atas keyy thank you!!

Segmen: Ayu's Felt Craft


klik gambar


Assalamualaikum and haii reader harini (060213)
faz ad ikut segman iaitu "Segmen: Ayu's Felt Craft" korang nak join??
klik sini atau gambar di atas 
teruma kasih :)

Segmen : Free Header Or Edit Blog ?


*klik gambar*


wanna join?? klik sini
and saya pilih header :)

Giveaway Day Challenge By Nabila Medan


klik gambar


assalamualaikum and selamat malam readers .. oke skrg faz maw ikut satu segman dari akak Nabila Medan. jom lah join sekali banyak hadiah yg mnarik.. wanna join?? klik sini

tarikh tamat.

9 februari 2013, 11.59 mlm

hadiah giveaway day challenge

shawl 2x
topup celcom RM10 bg 1x
topup maxis RM10 bg 1x
topup RM5 bg 2x
topup celcom RM5 1x
cute ribbon 2x
review blog 5x

SEGMEN: WANNA BE MY FOLLOWERS?


*klik gambar*

Assalamualaikum and haii readers. oke skrg faz dh ikut 1 segman "WANNA BE MY FOLLOWERS??"
jom kita sama2 kita hangatkan lagi segman nie..
Wanna join?? klik sini atau klik gambar dekat atas okey .

saya tag :
1.sharifah2.ira





First Giveaway By Wawa Rosli


assalamualaikum and haii readers .. oke ptg nie faz nak ikut 1st Giveaway by Wawa Rosli . jum kita sama-sama hangatkan lagi GA nie. Okey maw ikut??? klik sini atau gambar di bawah. terima kasih
 
saya pilih perfume PARIS HILTON 



1st Giveaway by Farsya W.


assalamualaikum semua.. hari nie dh 2x GA dh ikut oke ni GA gempak punya . by Farsya W. oke korang jum la join sekali , kasi gempak GA nie ya .Hadiah pun hebat2 belaka .wanna join click sini.

click gambar

HADIAH :
1.Bloglist 3 bulan untuk 10x pemenang.
2.Header blog untuk 2x pemenang.
3.cursor text untuk 3x pemenang.
4.Di follback [SEMUA PESERTA]
5.Doodle untuk 5x pemenang


" Short Segmen By Hawa and Mailey "



assalamualaikum and haii readers apa khabar ??? hari ni faz ikut 1 short segman dari akak hawa & mailey

wanna join??? click here or klik gmbar dekat atas tue ya okey. terima kasih :)

"Segmen Review Blog by Kecik"


Assalamualaikum  and morning readers.. oke ahad ni faz maw ikut satu segman review blog by kecik . wanna join?? klik gambar bawah ataupun dekat SINI




Segmen Free Header + Review Blog by NFH


assalmualikum and haii readers, habis faz balik sekolah nie trus hadap laptop mahu join segman by NFH .
korang nak join??? clickSINI atau gambar dekat bawa tu haaa . oke terima kasih :)

TAMAT jam 9 malam ini (2/2/2013)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...