Bloglist Tak Gempak 2014


*click Banner Or Click HERE*

Jom Join Segman tamat pada jam 10.00 Malam ini . Good Luck!!!

Yehet First Giveaway By Farah & Wawa


CLICK BANNER TO JOIN!
Assalamualaikum and Annyeong Haseiyo
Yehet First Giveaway ini dianjurkan oleh Farah & Wawa. Ini merupakan Giveaway pertama Farah & Wawa. Seramai 58 peserta bertuah dicari untuk memenangi Yehet First Giveaway ini. Pemilihan pemenang berdasarkan Top Refferal & Random. Jadi jom kita meriahkan Yehet First Giveaway By Farah & Wawa! Giveaway berlangsung dari 20/12/2013 - 31/12/2013.

Azam tahun 2014


  haii semua , apa khabar ?? sihat ? Alhamdulillah . hmm tak lama lagi nak sekolah , suda siap ka persiapan sekolah , kalaw belum persiapkan lah . hehehe . 1 hari lagi nak menjelang tahun baru 2014 kan kan kan !!!!
  so sekarang faz nak cerita tentang Azam Faz untuk tahun 2014 ni . hehehe korang pun ada azam tersendiri kan ?? kehh now start!!

  • Azam Faz untuk tahun 2014 nak tingkatkan iman 
  • Banggakan IbuBapa Faz dengan keputusan sekolah yang terbaik , InshaAllah .
  • Menjadi budak yang mendengar arahan IbuBapa 
  • Kurangkan cakap . HAHAHA
  • Meningkatkan kerajinan diri
okeyy , suda tahu azam Faz , keh sekarang nak huraikan satu-satu . Pertama nak tingkatkan iman tu , Faz taknak solat faz putus-putus ,maw lebih rajin mengerjakan amal berfaedah .
  Kedua tu , banggakan IbuaBapa faz maksud , faz nak bagi hadiah yang istimewa iaitu keputusan SPM yang cemerlang sebab tahun depan faz naik tingkatan 5 suda , so itu azam faz 
  ketiga tu , faz akan sentiasa mendengar segala arahan ibu dan ayah Faz , tanpa bantahan . Inshaallah . yang keempat maw kurangkan cakap , sebab sebelum ni banyak betul pokpek sana sini , nak kurangkanlah amal tu hmm . harap-haraplah InshaAllah .
  Yang terakhir , maw tingkatkan kerajinan dari segi menolong ibubapa , guru serta rakan-rakan yang lain , inshaallah . itu sahajalah

Sudah tahu kan azam faz untuk tahun 2014 ni . hmm Faz harap semua Impian faz dapat dikecapi , dengan usaha faz . Amin . kehh lah itu sahaja yang faz dapat coret kan untuk semua . SELAMAT TAHUN BARU , semoga kita diberikan rahmat oleh Allah S.W.T aminn , Wassalamualaikum 
                              

1ST NEW YEAR GIVEAWAY BY YAN


*klik Banner*

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirahim ... saya join GA ini . yayyy korang bila lagi ??? jom join !! klik SINI .

PENGGUNA TEGAR CELCOM

*GA INI AKAN TAMAT PADA PUKUL 12.01 MINIT  MALAM PADA 28/12/2013.*

NewGiveaway By Sh.Amarina and Amila




JOM TERJAH : BEST SEO CONTEST FOR THIS YEAR! ==► CONTEST SEO ERIDY

GA ini bermula pada 27 Dec 2013 - 27 Jan 2014 dan tamat tepat jam 12 malam pada 27 Jan 2014. Pemenang akan diumumkan pada 30 Jan 2014. GA akan terbatal apabila tidak melebihi 50 peserta. Hadiah menarik menanti anda semua !! Jom join semua :)
Mencari 33 pemenang bertuah

Giveaway Akhir tahun Eymasu 2013


*Klik SINI atau banner atas untuk join*

Haii hari ni faz nak join giveaway ni , banyak hadiah menunggu anda . nak join ?? join cepat-cepat JOMM 




Dan satu lagi syarat ber bunyi begini ;
-Komen blog http://eymasu.blogspot.com/  *cerita sikit pasal blog saya..apa yg ok tak ok..perlu atau yg tak perlu..mcm review..^^
sekarang faz maw komen apa yahhh ?? hmmm
   first, nak cakap blog faz tak lah secomel mana, segempak mana pun , tapi faz tidak kesah cantik/jelek blog kita yang penting kemas dan teratur .
Blog Eyamasu , terdapat sedikit kurang kemas dekat LINK VISITED , saya rasa blog Eyamasu perlu menukar warna LINK agar pengunjung dapat detect benda tu link . sebab warna link tu warna hitam dan tak tahu yg sebenarnya tu link okeyy . itu sahaja yg lain DEBABOMMMMM MELETOPPPP CHANTEKKKK
   Sebelum tu nak ucap minta maaf kalau kata-kata saya menyinggung owner blog , terima kasihh BYEBYE 




Pencarian Bloglist dan Review Blog



*Klik Banner to Join*

Jom sama2 join Pencarian Bloglist dan Review Blog yang dianjurkan oleh Blog Cik Lyeen . Klik SINI untuk join ataupun klik Banner atas . syarat yang mudah untuh ditepati 


  • P/S: Bermula 25 Disember 2013 hingga 4 Januari 2014 (Mungkin juga diawalkan)






Duo Giveaway By Farhan Kerewx & Cik Hawa





Assalamualaikum

Tekan Banner

Hai korang, Blog Farhan Kerewx & Cik Hawa ada buat GA. Meh le join. 
Duo Giveaway by Farhan Kerewx & Cik Hawa ni disponsor oleh Farhan KerewxHawa Syazana | Nasuha | Sarah | Ana Likes | Nur Khairina | Airis | Aisah AS | Nur Fasihah

Pelbagai hadiah seperti Baju Bali, Set Shawl Cinta Jannah, Novel. Black Shiseido Mask, Gelang, Jam Minion, Kipas Tangan B.A.P, Pin Tudung, String bracelet & banyak lagi. 

Pemenang yang dicari adalah pemenang yang berdasarkan Top referall yang akan mendapat Baju Bali & Perfume Gred AAA. Jadi apa lagi, jom la reramai join GA ni.

*TAMAT: 17/12/2013 MAYBE DILAMBATKAN 25/12/2013, JAM 11:59 MLM



Giveaway Akhir Tahun By Zharif & Diana



*klik gambar atas*

hari ni nak ikut GA yang di anjurkan oleh blog Incredible senorita . jom sama2 kita hangat kan Giveaway ni . klik HERE to join !!!!

  • Dear the owner of the giveaway , semua syarat dah buat , Harap2 menang ;)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...