selamat tinggal kawan ku!! :')


assalamualaikum,, semua pa khabr??? long time no see haha . me?? i'm fine . now sya nak ucapkan selamtt tinggal buat kwn2 faz yg akn brpindh skola ke skola yg laen . mulanya dengan situasi di bwah..

me : yassin kaw pinda ka ?
yassin : iya pnda p teknik.. erm kaw??
me : ak,,?? nda 

me : zian, asnida , kmu pinda ka ?
mereka : ya pinda kami..
me : p mna..??
mereka : teknik.
me : oww, bha ati2 jak kmu ar.



semua maw pndh skola yassin, azuan, ziana, asnida, suaimie*mngkin*, fudhail,.. sya ucp kn selamat tinggal dn sya brharap kmu cmerlang dlm SPM nnti yaa .*sedih jgak ni* hehe.. faz rsa smua skola sma cuma trpulng laa murid tu mahu jdi baek ka, jht ka, pintr, bdoh semua trpulang kpd dri sendiri.. now sya rsa mnggkin tinggal skit kwn faz stiil dengn faz, sekola yg sama.. tpi tu tk pnting la,, yg pnting skrang faz maW fokus pda SPM nnnti thun depan yg akn tiba . kpada semua kwn2 sya yg b'pinda ataw tidak aku maw bterima kasih bnyak2 sbb kmu la kwn yg  trbaek slama sya bersekola . terima kasih sbb mnunjuk sya ke arah yg benar dan terima kasi krn mnemani aku dalm suka dan duka. terima kasih bnyk2 *sedih :')* sekarang faz mhu buka lembaran bru.. sbb yg suda tu suda tk prlu fikirkn lgi. k i hope this year sya dpt mrpt kn lgi tali persahabatan yg bru dengan teman2 yg bru . dan kenangan thun 2012 tidak akn saya lupakan :')





kami semua brteman :)





now!!mula sekarang faz maw buka lembaran bru dengan azam yg bru . Akan belajar bersungguh2 untuk mncpai mtlamat sya sendiri . mungkin faz ada slh pda thun 2012.. faz mintak maaf buat ksekian klinya hehe mntk maaf sngat2.. brdoa agar faz mnjadi org yg lebih brguna buat family, guru2, msyarakat dan negara .
faz akhiri entry dengan wabillahi taufikwalhidaya wassallamualaikum warahmatullahi wabartakatu.

always smile :)

alhamdulillah!! syukur nikmat


assalamualaikum. semua,, yg baca ni?? apa khbar?? oke dah bca tjuk entry?? hehe k skrg faz nak bsyukur snggat2 sbb dalam 2 ari ni follower faz brtmba dengan cpat ermm *heran* nda la mngkin faz ada ikut2 segmen tntg nak cpt kan naik follower kali,, faz tk kesah klaw follower faz hnya skdr gitu2 sejak nta knpa..?? tpi faz skrg syukur sbb smakin bertmbh follower faz dgn pnts dlm 2 hari.. korang try la ikut segman naik kan follower korang,, blum cuba blum tahu,, k cerita lain.. esok 19.1.2013 perjumpaan kelab dan prmainan,, agk2 maw pgi ka ndak,, maw pgi ka ndak.. ermm faz rsa bgus pegi sbb khadiran tuw yg pnting kn sbb maw d kasi masuk mrkah untuk kokum,, ye ka,, hehe k yg pnting esok pgi,, ermm nda.. aihhh!! nda taw lagi ihhhh.. yg pnting skrg tidur,, sbb faz ni pnat K penat. bubbye *hdup dlm kbingungan*

kamu bgai mna maw pegi ka nda???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...