story morienya


assalamualaikum and hai semua . hari ini apa khabr sihat.?? faz sihat alhamdulillah . penat seharian sekola . erhmm ni ari tk da jdi pa2 . ehh ad.. tdi ada kwn lama faz nama dia azlan dia bru ke sekolah tdi dn kebetulan kami satu kelas . alhamdulillah ada jugak kwn aku kat kelas tue. haha k tdi d skolah,, sikit nya plak org dtg p skola . mntang2 d bagi duit rm100 kemarin mngkn bfoya2 korang yeaa . k tak pa lah jnjji besok skola ya. oke cerita lain . hari nie faz da ikut 2 segman ermm dan faz sngat sronok sebb dpt blogwalking ke blog org lain . kamu semua klaw buat segman invite saya ya. k tue yg trjadi k besok skolah lgi . dan besok da klas seni ermhh .. 3 masa lagi tu hrp2 aku tak bosan . oke tue jak cerita mlm ni ya .. akhir kata assalamualaikum . :)

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN


*klik gambar*

assalamualaikum.. dh tengok tjuk entry?? ni segman kedua faz untuk ni ari tnggl 22/1/2013 . Nama saya Fazrin Bakri . tarikh d lahir kan pada 11 june 1997 . k erm anda bila lagi?? nak join segman ni . jum hngat kan segman nie sbelum tanggal 31 januari 2013 . korang , jum join segman k.. cuma klik ja gambr dekat ats k. erm saya akhiri kata saya dengan assalamualaikum. :)

Segmen : + Follower 2013


*klik gambar*


assalamualaikum and haii readers.!! ari nie faz ada ikut segman lagi.. tengok atas . + follower 2013 . follower faz cuma 51 jer.. mmg skit dan faz ni newbie k.. korang pa tunggu lagi join the segman.. *bgaimana??* just klik the gambar k pastu ikut cara2 yg tla d berikan . selesai , tue jak ya . assalamualaikum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...