doodle wanita pertama!!


assalamualaikum and haii reader seharian ni blum buka blog . jadi sekarang baru maw update dan faz maw buat pelancaran doodle wanita pertama haha.. mnggunakan PAINT TOOL SAI yang tak secantik mana pun  .cantik lagi doodle guna photoshop kan. jom tengok doodle wanita pertama saya , jangan ketawakan arhh..



dengan mnggunakan aplikasi diatas tercipta lah satu doodle??

memang jelek kan.. tapi kalau sudah biasa mnggunakan aplikasi paint tool sai dia akan lebih menarik.
ni doodle anak siput baru belajar haih -,- oke.
 so itu lah pelancaran doodle wanita pertama faz & faz harap selepas ni faz akan belajar sedikit demi sedikit lagi untuk membuat doodle dengan lebih cantik.
bubbye dan assalamualaikum :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...