1ST NEW YEAR GIVEAWAY BY YAN


*klik Banner*

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirahim ... saya join GA ini . yayyy korang bila lagi ??? jom join !! klik SINI .

PENGGUNA TEGAR CELCOM

*GA INI AKAN TAMAT PADA PUKUL 12.01 MINIT  MALAM PADA 28/12/2013.*

NewGiveaway By Sh.Amarina and Amila




JOM TERJAH : BEST SEO CONTEST FOR THIS YEAR! ==► CONTEST SEO ERIDY

GA ini bermula pada 27 Dec 2013 - 27 Jan 2014 dan tamat tepat jam 12 malam pada 27 Jan 2014. Pemenang akan diumumkan pada 30 Jan 2014. GA akan terbatal apabila tidak melebihi 50 peserta. Hadiah menarik menanti anda semua !! Jom join semua :)
Mencari 33 pemenang bertuah

Giveaway Akhir tahun Eymasu 2013


*Klik SINI atau banner atas untuk join*

Haii hari ni faz nak join giveaway ni , banyak hadiah menunggu anda . nak join ?? join cepat-cepat JOMM 




Dan satu lagi syarat ber bunyi begini ;
-Komen blog http://eymasu.blogspot.com/  *cerita sikit pasal blog saya..apa yg ok tak ok..perlu atau yg tak perlu..mcm review..^^
sekarang faz maw komen apa yahhh ?? hmmm
   first, nak cakap blog faz tak lah secomel mana, segempak mana pun , tapi faz tidak kesah cantik/jelek blog kita yang penting kemas dan teratur .
Blog Eyamasu , terdapat sedikit kurang kemas dekat LINK VISITED , saya rasa blog Eyamasu perlu menukar warna LINK agar pengunjung dapat detect benda tu link . sebab warna link tu warna hitam dan tak tahu yg sebenarnya tu link okeyy . itu sahaja yg lain DEBABOMMMMM MELETOPPPP CHANTEKKKK
   Sebelum tu nak ucap minta maaf kalau kata-kata saya menyinggung owner blog , terima kasihh BYEBYE 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...