DONE | Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com


Klik Banner atas


Assaalamualaikum and  kepada semua warga blogger ... pagi ni saya nak join GA yang telah di anjurkan oleh Blog MyStoryMory . Giveaway ni telah menyediakan hadiah yang banyak
So , apa tunggu lagi jom seranggggggggg........ 
Nak join  tekan  untuk join 





written by,               
-----------------------------      

"Mini Giveaway #1"


klik banner atas 

saya dah join  anda bila lagi 
Tekan  untuk join !
Wassalam.............

Giveaway untuk Bloggers


Assalamualaikum para blogger skalian  , ni nak usha sikit GA yang telah dilancarkan oleh empunya blogger iaitu Blog SafirulAmar , saya telah join GA ni anda bila lagi  baca sikit apa admin GA cakap tentang Giveaway Untuk Blogger ni kehh 

Salam dan selamat sejahtera ke atas kamu semua, semoga baik baik saja harini. Sempena hari yang baik baik ini, saya mengumumkan Giveaway untuk bloggers, sebagai tanda menghargai bloggers terutamanyaFollowers (pengikut blog) yang menyokong antara satu sama lain, berkongsi idea, menyebarkan maklumat yang berguna, saling nasihat menasihati, mengadakan pelbagai program yang boleh menyumbangkan kepada lebih ramai pengunjung dan sebagainya. Terima kasih atas atas setiap kunjungan, komen, pandangan, kritikan dan sebagainya.
Giveaway ini akan bermula pada 23-12-2014 dan akan berakhir pada 28-12-2014 (11.59pm), pemenang / penerima akan diumumkan pada 30-12-2014 , Ini sahaja lah yang mampu diberikan ketika ini bersama sama dengan sponsor giveaway hebat yang lain. Namun begitu, hadiah boleh di tambah mengikut situasi dan tahap sambutan, hadiah yang sedia ada akan KEKAL. Jangan risau.

Hadiah di dalam Giveaway ini semua adalah khas untuk pengikut blog yang siang dan malam menjengah blog rakan rakan tanpa perlu dipaksa dan RELA, Jadi, kepada sesiapa yang masih belum mengikuti blog-blog dan terutamanya blog sponsor bagi berlaku adil kepada semua bloggers, bolehlah follow dan komited dalam mengeratkan silaturrahim.


Nak join, tekan banner


jadi jom ramai2 kita join GA ni , rules dia pun tak susah manapun . saya sudah anda bila lagi 
klik  untuk join 
Wassalam.........

Segmen Bloglist Januari 2015 by Akif Imtiyaz


 Tekan Banner atas untuk join 

Assalamualaikum warga Blogger   , jom join segmen Akif Imtiaz 
Saya dah join , anda bila lagi kan 
Wassalam...........

"Segmen Bloglist Januari 2015 by CN"


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Januari 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 30 November 2014, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 Disember 2014, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Januari 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.   
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.

Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Januari dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Januari 2015.

Kredit untuk Kak Mialiana

2014 Year End Blog Giveaway!


 klik banner atas 


HAII , Assalamualaikum   . Now tengok Tajuk 2014 Year End Blog Giveaway
Jom Reramai join GA ni , tak da rules yang susah pun  now tekan pensil sebelah ni  atau klik Banner atas yaa . okay bbye Wassalam........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...